Schminken/ SFX Makeup

Schilderen

Custom Sneakers

Over mij

Hoihoi! Mijn naam is Lisanne Botter en heb een grote liefde voor schminken en special effects makeup. Ik houd echt van kinderen, that’s a fact, en hoe leuk is het om mijn twee grote liefdes te combineren en kinderfeestjes te organiseren!

Hoe is het allemaal begonnen? Leuk dat je het vraagt! In 2017 ben ik gaan werken in Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Hier begon het een beetje met fotografie, maar ik wilde heel erg graag, ECHT HEEL ERG GRAAG, leren schminken. Daar is het dus allemaal begonnen. Ik leerde van een aantal professionals wat trucjes en mocht hier toen zelf aan de slag. Ik had de smaak echt te pakken en in 2017 kreeg ik mijn eerste schminkpalet van vrienden voor mijn verjaardag.  

De liefde bleef maar groeien, begon er steeds meer schmink bij te kopen. Af en toe op kleine evenementen staan schminken en uiteindelijk veel video’s gaan bekijken met tips and tricks. Ja en toen…

Toen begon de liefde in special effects makeup. Ik zag allemaal hele gave Youtube video’s en ik dacht, DIT WIL IK! Ik begon liquid latex te kopen, nep bloed en begon te experimenteren in de zomer van 2019. Uiteindelijk gaan kijken, hoe kan ik dit echt goed gaan leren en kwam ik terecht bij de Halloween McDrive in Almelo. Hier leerde ik werken met Skintite, wat een gaaf product is dat zeg! En zo doende blijft het maar groeien!

Nu moet het verhaal natuurlijk niet te lang worden! Wat wil ik in de toekomst? Nog veel meer leren en een opleiding doen binnen de visagie wereld met creative hairstyling. Can’t wait! 

Geïnteresseerd in mijn diensten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

studio liss

Studio Liss is opgericht op 18 mei 2020. Voorheen onder de naam de Toverstok. Studio Liss wil zich gaan uitbreiden op verschillende vlakken. Wat is er veranderd? Je kunt nu ook sneakers laten customizen!

Contact

  • Lisanne Botter
  • Westerhaar
  • info@studioliss.nl
  • 06-10383997
  • www.studioliss.nl
  • kvk: